Auto-inside
Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Загальні положення

Використовуючи інтернет-магазин Auto-inside (далі - Інтернет-магазин) клієнтам Інтернет-магазину (далі - Користувач) необхідно ознайомитися з Публічним договором та Політикою конфіденційності, яка встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані Користувача при оформленні замовлення та під час використання Інтернет-магазину власник Інтернет-магазину отримує від самого Користувача. 
Користувач, у свою чергу, висловлює свою повну згоду з умовами Політики конфіденційності, здійснивши замовлення на сайті, вносячи при цьому свої персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом та/або вчиняючи будь-які дії в рамках сайту https://auto-inside.in.ua/ Користувач надає Інтернет-магазину право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані Користувача на умовах Політики конфіденційності у разі:

  • оформлення замовлення на сайті
  • внесення персональних даних та/або надання цих даних Інтернет-магазину іншим шляхом .

Користувач у будь-який час може змінити/видалити свої персональні дані за допомогою розділу “Особистий кабінет”.
Персональні дані Користувача зберігаються до їх видалення Користувачем.
Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання Інтернет-магазину він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами Політики конфіденційності, і діє доти, доки в Інтернет-магазині зберігається будь-яка інформація про Користувача, у тому числі персональні дані .
Політика конфіденційності не регулює та Інтернет-магазин не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних Користувача третіми особами, що не перебувають у володінні або під керуванням Інтернет-магазину, та фізичними особами, які не є працівниками Інтернет-магазину, навіть якщо Користувач отримав доступ до сайтів товарів або послуг цих осіб за допомогою Інтернет-магазину або розсилки.
Користувач визнає, що у разі халатного ставлення Користувача до безпеки та захисту своїх персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональних та інших даних Користувача. Інтернет-магазин не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

У випадку, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення або положення, яке не може бути виконане без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим тією мірою, якою це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

Дані, які можуть бути запрошені Інтернет-магазином

Інтернет-магазин може вимагати особисту інформацію Користувача, а саме:

  • ПІБ;
  • Контактні телефони;
  • Фізична адреса;
  • Адреса електронної пошти.

Також Інтернет-магазин може збирати інформацію іншого характеру:

  • файли Cookies;
  • поведінка користувача на сайті.
  • дані про використовувані Користувачем пристрої;
  • інформація про веб-сайти Користувачів;
  • їх мобільні Дані (у разі, якщо Користувач використовує мобільний додаток);
  • пов’язування даних між неавтентифікованими та автентифікованими сеансами на сайті інтернет-магазину

Вся надана інформація залишається у первинному вигляді і не змінюється у процесі збору та обробки даних.

З якою метою інформація, надана Користувачем, може бути використана Інтернет-магазином

Інтернет-магазин може використовувати особисту інформацію Користувача для ідентифікації Користувача. 

Контактна інформація Користувача може використовуватися у поштових розсилках Інтернет-магазину для повідомлення Користувача про нові можливості, акції та інші новини Інтернет-магазину. Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки за його контактною інформацією у відповідному розділі особистого кабінету.

Інформація про Користувача може використовуватися для забезпечення реалізації цивільно-правових, бухгалтерських, податкових відносин, виконання умов Публічного договору.

Також інформація про Користувача може використовуватись з метою:

  • надання та пропозиції послуг;
  • реалізації бонусних програм;
  • відправки комерційних пропозицій та інформації;
  • покращення якості надання послуг;
  • надання сервісів сайту;
  • для будь-яких додаткових заходів вимірювання, націлювання, персоналізації аудиторії та/або звітності, включно з тими, які необов’язково ввімкнено в Google Analytics і через зв'язувальні інтеграції сайту (регулюється Політикою щодо рекламних функцій Google Analytics).

Права Користувача як суб'єкта персональних даних

  1. Суб'єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим їм особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред'являти мотивовану вимогу щодо зміни чи знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичного. особи;
8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до уповноваженої особи або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Умови надання доступу третім особам до персональних даних Користувача

Користувач, погоджуючись із Політикою Конфіденційності, надає право Інтернет-магазину розкривати свої персональні дані третім особам, які надають Інтернет-магазину послуги, обробляють платежі, надсилають посилки. Інтернет-магазин має право розкривати лише ті персональні дані, які необхідні для надання послуги Інтернет-магазину.

Також розкриття персональних даних провадиться при замовленні Користувачем товарів/послуг в Інтернет-магазині постачальнику таких товарів/послуг, але лише в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача допускається у випадках, визначених законом, і лише на користь національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати та отримувати такі дані;
у разі, якщо на думку Інтернет-магазин Користувач порушує умови Публічного договору, Угоди користувача, Політики конфіденційності та інших правил Інтернет-магазину.

Безпека персональних даних Користувача

Інтернет-магазин намагається забезпечити достатній рівень захисту персональних даних Користувача за допомогою новітніх технологій, які впроваджені в Інтернет-магазин і спрямовані на захист персональних даних.

Усі дані, які збирає Інтернет-магазин, зберігаються на одному або кількох захищених серверах. Доступ до інформації про користувачів мають лише ті працівники Інтернет-магазину, для яких потрібний доступ до персональних даних користувачів для виконання своїх робочих функцій. Усі працівники, які мають доступ до інформації про користувачів, підписали зобов'язання про нерозголошення комерційної таємниці.

Зміни у політиці конфіденційності

До цієї Політики конфіденційності можуть бути внесені відповідні зміни. При цьому права суб'єктів персональних даних, згадані в цій Політиці конфіденційності в редакції на відповідну дату, без їхньої згоди не підлягають зміні.

Будь-які зміни до Політики конфіденційності публікуються на сайті. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути інформованими про те, як Інтернет-магазин захищає інформацію про користувачів.

Інтернет-магазин не несе відповідальності за збитки, які зазнав Користувач або треті особи внаслідок помилкового розуміння чи нерозуміння умов Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок щодо порядку використання Інтернет-магазин щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.